Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) продовжує активну діяльність щодо легалізації та впорядкування ринку азартних ігор в Україні. 16 травня відбулося чергове засідання, на якому були прийняті важливі рішення.

Нові ліцензії та дозволи

За результатами розгляду заяв, КРАІЛ видала кілька нових ліцензій на провадження діяльності у сфері азартних ігор. ТОВ “ПРИМУМ” отримало ліцензії на гральні автомати, а ТОВ “СТРІМЕР1” – ліцензію на надання послуг у цій сфері. Також ліцензії на гральні автомати були видані ТОВ “БГГ ТЕХНОЛОДЖІЗ УКРАЇНА”.

Крім того, Комісія схвалила видачу дозволів на облаштування гральних приміщень для ТДВ “ВИМІРЮВАЧ”, ТОВ “ПУСК-АВТО”, ТОВ “СПЕЙС А” та ТОВ “НЕРУМ”. Це дозволить цим компаніям відкрити легальні гральні заклади відповідно до вимог чинного законодавства.

Значні надходження до бюджету

Особливо важливим є внесок ТОВ “ПРИМУМ”, відомого як бренд First, яке сплатило державі близько 13,5 млн гривень за ліцензії на наступний рік дії. Зокрема, йдеться про 4,32 млн грн за ліцензію на гральні столи, 2,1 млн грн за ліцензію на столи з рулеткою та 7,02 млн грн за ліцензію на гральні автомати.

Державна казначейська служба України вже підтвердила надходження цих коштів до державного бюджету. Такі суттєві відрахування від новоствореного легального ринку азартних ігор допоможуть зміцнити обороноздатність країни в умовах війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Популярні казино
Cosmobet: Бонус – 150% за депозит від 100 грн
Вітальний бонус 100 грн

Вітальний бонус до 200 000₴ + 300 FS