Під час засідання 23 квітня Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей розглянула заяву ТОВ “Ейсгеймс” (“Acegames”) та прийняла рішення про видачу компанії ліцензії на провадження діяльності з надання послуг у сфері азартних ігор.

Рішення КРАІЛ про видання ліцензії

Отримання ліцензії дозволяє “Ейсгеймс” легально працювати на ринку гральних послуг в Україні відповідно до чинного законодавства. Компанія пропонує своїм клієнтам різноманітні азартні розваги.

Регулювання ринку азартних ігор є одним з пріоритетів державної політики в цій сфері. Видача ліцензій дозволяє створювати прозорі та контрольовані умови для діяльності операторів, забезпечуючи захист прав споживачів та надходження до державного бюджету.

Вже 6 травня від ТОВ “Ейсгеймс” надійшла оплата у розмірі 2,13 млн грн за ліцензію на провадження діяльності з надання послуг у сфері азартних ігор, що підтвердила Державна казначейська служба України. Надходження до Державного бюджету сприяють економічному розвитку України та зміцнюють обороноздатність країни, що зараз є надзвичайно важливим.

Також ліцензію на провадження діяльності з надання послуг у сфері азартних ігор було видано ТОВ «КІНГ ТЕК».

Рішення про видачу ліцензії Кінг Тек

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Популярні казино
Cosmobet: Бонус – 150% за депозит від 100 грн
Вітальний бонус 100 грн

Вітальний бонус до 200 000₴ + 300 FS